torsdag 18 mars 2010

Dagens Vasaresa

Dagens Vasaresa är avklarad med bravur. W låg snällt och tittade i taket då blodtrycket togs, låg snällt och tittade på tv sålänge Olle-fabbo tittade på hans hjärta och steg snällt på vågen och under mätstickan. Då allt var klart kom han ihåg att han fick en slickepinne sist, så då frågade han Olle-fabbo om han har nån "sleiksticko" idag. Lilla sötisen! M fick såklart en slickepinne hon också.

På väg hem stannade vi vid Vassorfjärden och åt den medhavda burkmaten. Då vi satt där såg vi plogbilen köra hemåt och då vi körde hemåt hann vi ikapp den ganska snabbt. Kändes smått onödigt med plogbil på riksåttan, för där var det inte så mycket drivor om man jämför med Munsalavägen. Nå, vi hade ju inte så bråttom så vi körde i maklig takt hemåt. Vädret var minst sagt förfärligt...

Summa summarum en bra dag. Kontrollen visade inget överraskande. Det som var mest ögonbrynshöjande var W´s vikt. Han vägde 17 kilo!!! Inte dåligt för en snart fyraårig lillkille.

2 kommentarer:

AH sa...

Här var det också ögonbrynshöjande då någon steg på vågen i gårkväll. Det var första gången den visade 18 kg men så är ju åldern också 8 år.

Å & T sa...

AH - jag lär ha varit 17 kilo när jag började skolan, så inte har jag varit någon tungviktare... Men jag har ätit upp mej på senaste år... :-)