söndag 19 september 2010

Nu är det klippt

W ville klippa håret idag med maskinen som pappa klipps med också. Sagt och gjort. Stolen blev placerad i lillwc och maskinen startades. Hmm... Resultatet blev minsann kortare. Kortare än planerat, men man kan ju trösta sig med att hår växer. Frisyren som W har nu skulle passa bättre som sommarfrisyr än som höstfrisyr, men klippt är klippt.

M ville såklart också bli klippt, men det räckte att ta några millimeter från pannluggen på henne. Då vi ändå var i klipptagen blev T också friserad, så nu är det bara Å som är ofriserad.

I morgonbitti kl. 8 kommer vi att ringa till mäckenhuset och hålla tummarna för att det finns ett rum ledigt för oss då. Om inte så blir det husbilen. Hotellrummen i Helsingfors är ju otroligt dyra. Känns inte som rätt ställe att lägga pengarna på, så därför blir det husbilen ifall vi inte får rum på mäckenhuset.

W är såklart förkyld ännu, men helt klart på bättringsvägen. Å har lite sjuk hals, och snorar lite, så nog är det på gång här igen... Hoppas bara att det inte blir uppskjutet kateteriseringen pga förkylningen.

Pumporna har skördats i helgen, så nu skulle det vara dags att söka reda på recept, men det blir sen då vi återkommer från Helsingfors.

Håll tummarna för att vi får rum på mäckenhuset och att kateteriseringen blir av på onsdagen och att allt går bra.

5 kommentarer:

Mimmi o Hank sa...

Håller tummarna och skickar ett litet anti-förkylningsrecept som min älskade mor gav till mej och min syster när vi var yngre: koka upp ca 1/2 l mjölk med en skivad gul lök i och låt svalna. Drick och jag garanterar att du blir frisk, om inte annat så för att du inte ska behöva dricka den avskyvärda sörjan igen:)

Å & T sa...

:-) Låter ganska läbbigt... Blir nästan frisk av receptet! :-)

Anonym sa...

Hoppas att det löser sig med mäcken huset.
Har ni testat Omena hotellen? Jag vet ju inte i oför sig var i Hesa dom ligger, de är ju inte så dyra o det finns ju en viss "köksutrustning " i dom har jag hör... HHar inte prövat dom ännnu, men ks atesta dom i Oktober då vi ska till Tammerfors..i nöjets tecken.
Annika S

Å & T sa...

Måste kolla om det finns omenahotell i Hesa... Har nog vetat att de är billiga, men har förträngt dem... :-) Tack för tipset!

AH sa...

På torsdagen klippte jag gräsmattan och häcken. På söndagen kom turen till mig själv. Jag är helt nöjd med resultatet. Jag klippte inte för litet och inte heller för mycket utan precis som jag ville ha det.