onsdag 19 augusti 2009

Vanliga vardagen

Äntligen är det vardag på Lilleberga. Eller äntligen skulle jag kanske inte säga, men barnen verkar tycka att det är äntligen. Från att ha varit små ligister som hela tiden varit i luven på varandra har de förvandlats till snälla små duktiga barn som sitter i varsin fåtölj och tittar snällt på tv sålänge mamma i huset dammsuger och torkar golven. Inte nog med det... W åt sin lunch utan gnäll sålänge mamma matade. Han "orkade" inte äta själv. Roliga funderingar man har då man är lite över 3 år.

Det är igen alldeles för längesen bloggen blivit uppdaterad men all ledig tid har gått åt att tämja de små ligisterna eller så har vi varit ute i trädgården och fixat. Konstaterade igår att vi snart har rekord i påbörjade men inte avslutade projekt då vi än en gång har ändrat planerna med trädgården och påbörjat utgrävningar för att få en grillplats.

Gräsmattan ska ännu jämnas lite förrän vi kan så in den, men vi ska väl tro att det blir här inom de närmaste veckorna, så förhoppningsvis har vi en tät och fin gräsmatta även på baksidan i nästa år.

Barnen har hunnit med en förkylning här nu men den var tämligen lindrig. M är lite rosslig ännu och snoren rinner då hon är ute eller badar. W är helt symptomfri nu. Lite hosta ibland har han men vi misstänker att det är "hjärthosta" som är vanlig bland hjärtsjuka.

Inget nytt angående operationsdatum har heller hörts, så nu väntar vi bara på kallelse till kontroll i Tammerfors istället. Det borde bli nångång i september, så kallelsen borde dyka upp när som helst.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Era barn är absolut inga ligister. Dom är ju hur söta och snälla som helst. Tycker åtminstone jag som träffar dem bara några gånger i året.
Kram!
Maggi

Å & T sa...

De har nog "främansveti". :-) Åtminstone för det mesta! Kram själv!

Pia sa...

nåjaa nu har å jag hitta hid :D
hede hostasi låter grömt bekant he, för he har vi jär vi vårt å!