måndag 31 augusti 2009

Två veckor kvar..

Nu är det två veckor kvar tills det planerade operationsdatumet. Försöker tänka praktiskt och har funderat lite på vad vi behöver göra före vi far och vad vi ska ha med oss. Svårt att veta med klädmängden och matmängden men vi kommer att ta med så det räcker och förhoppningsvis slipper av.

I bästa fall är vi i Helsingfors bara 2 veckor men vi räknar med 4 veckor så behöver vi inte bli besvikna genast.

Snart blir det dags att berätta åt W lite vad som ska hända inom en snar framtid men det kommer minsann att bli en utmaning. En balansgång i att berätta tillräckligt men inte för mycket så han blir rädd.

Ute i trädgården frodas, nåja det är kanske att ta i, men spricker gräsfröna ganska bra och gruset är utbrett runt ladan, så bara vi får galler runt äppel- och päronträden så får det bli vinter eller åtminstone höst.

Uppe på andra våningen håller vi på med möblerande och inredande och hittills är vi nöjda. Både W och M gillar att vara uppe så vi får faktist gjort både ett och annat då vi är där uppe tillsammans. Ingenting är helt klart där, men något ska vi ju ha att göra sen då vi kommer hem från Helsingfors också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Säkert inte alls enkelt att förbereda varken barnen eller en själv... Och packningen är väl ett kapitel för sig! Men vi tänker alla på er.
/Maria & co

Anonym sa...

Ja det är säkerligen en hel vetenskap hur mycket man sak säga o ad o hur mycket man ska lämna bort....

Men tankarna går nog till er.
Annika "Sindi"

Å & T sa...

Vi ska hoppas vi tar med oss för mycket av allt, för det betyder att vi kommer hem tidigare än vi trott. :-)