fredag 15 januari 2010

Händelserikt

Här händer och sker det mest hela tiden. Luftvärmepump har blivit installerad och värmer så skönt. Vi har varit ute med pulkorna flera gånger den senaste tiden för vädret har ju varit så härligt.

Mindre roligt är att Å varit till tandläkaren och lappat hål idag. Som pricken på i:et kom brev från polismyndigheten... Inbjudan till coctail-party med polischefen blir det i slutet av januari... Körkortet ska med, men helst inte bilen... Hups!

M har nästan slutat med sin kära "tisse" nu. Känns skönt men ändå vemodigt, för nu är hon ju definitivt inte nån bebis mera.

Svininfluensavaccin har vi föräldrar också fått. M tänkte ta till tårarna då hon såg sprutan närma sig mamma och W stod uppefter dörren för att hinna ut ifall det mot förmodan skulle bli hans tur att få "pick".

Frökataloger har vi fått på posten, så nu planeras sommarens trädgårdsland för fulla muggar. Det viktigaste enligt W är pumpor så få se vad det blir. Misstänker vi får höra oss för med R ute på holmen vilka gurkor det var hon bjöd på då vi var där i höstas, för de var ju sååå goda och söta. Andra odlingstips tas gärna emot, för vi är ju nybörjare inom detta område.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Fullt upp ja, hoppas ni int fick na feil åv vårt sista besök, kanske hördes mer av oss efter att ni svängt å. E gallskrek ju hela vägen hem för att hon int fick äta snö!?!
...picko ha ingen tagit i vårt hus, ja vet int om vi gjort bort oss då (igen) el int..återstår att se...
Å...va ha hänt me polisen?!:)

h. gänget på Lottasvägen

Annika B sa...

Funderar oxå va du mena med det där me polisen? Det där med trädgård ska man lära sig med hjälp av misslyckanden ;-) Min favorit bland ettåriga e rosenskära-blomma. Kivilös-Annika

svirvel sa...

nämen va e dehä för polis-dramatik nu?? :)
sköt om er!

Anonym sa...

Gurkor är enklast( och inte alls dyra) att köpa som plantor, eller kanske du menar frilandsgurka och inte växthusgurka...?:)
Aja-baja Å, har hon träffat på en poliskamera eller nåt!;)
/växthus-Maria & co

Å & T sa...

Har haft lite tung fot under det senaste året... :-)

växthus-Maria - det var frilands, men smakade mycket bättre än de man ska laga inlagd gurka av...

Anonym sa...

Det där med polisen låter farligt. Jag har bara blivit uppringd av polis en gång och det var när jag blev anmäld för rasism.
Mvh Henry