torsdag 28 januari 2010

Tiden går

Ja, tiden den går oförskämt snabbt för tillfället. Dagarna är fyllda av trots och prövningar men även pussar, kramar och gos. På måndag börjar Å jobba men det känns bara bra. Stället och arbetskompisarna är de samma som före jul, arbetstiden är 50% så onsdagar, torsdagar och halva fredagarna går åt till jobb. Arbetsgivaren är en annan i och med kommunsammanslagningen, men det borde inte göra så stor skillnad. Arbetsuppgifterna kommer att vara lite nya, men troligtvis blir det bara roligt. Nytt dataprogram att lära sig, men inte ens det känns övermäktigt.

Dagvårdsansökan är inlämnad, så nu ska vi hålla tummarna för att någon snäll och bra dagmamma (eller pappa) hittas. Annars kan det bli knepigt att få arbetsro...

Idag var Å på samtal med polischefen och det gick bra. Har ju haft kontakt med honom via mitt gamla jobb, så det var lite småpinsamt att sitta där och erkänna att man nog har kört för hårt några gånger för mycket... Men han konstaterade bara att det är mänskligt och jag slapp undan med en varning, så nu är det farthållaren som ska användas!

Nu är det igen dags för snarklådan!

Inga kommentarer: