söndag 17 oktober 2010

Händer mycket här...

Det börjar vara en tid sedan senaste uppdatering här på bloggen.

Traumat från sjukhuset börjar avta, så nu är det vanligt fyraårstrots som gäller. Inte att förglömma tvåårstrots heller.

Föräldraskapet har hunnit på en Sverigekryssning utan barn torsdag-fredag denna vecka. God mat som åts i lugn och ro. Havsfrukost åts 1,5 timme och stående bordet åts ungefär lika länge. Tax freen, karaoken och nattklubben blev också besökta, men bäst var det under täcket i hytten. Otroligt att sova helt utan barn som är törstiga eller som annars vaknar och ska ligga nära. Trots att det var otroligt skönt att vara borta från barnen och vardagen så var vägen hem alldeles för lång.

Lördagen gick åt till återhämtning. Barnen var trötta efter två nätter vid fammo och faffas och föräldrarna var också trötta. På söndagen fortsatte frosseriet då moffa bjöd på försenad födelsedagsmat på en restaurang i stan. Biff, klyftpotatis, stekta bananer eller ananas med glass... Vi rullade hem.

Annars är det nog bara vardag som gäller här på Lilleberga. Vintern börjar göra sig påmind, så småtomtarna springer utanför fönstren och kollar om man är snäll. Har för mej att tomten har varit hit med några oinpackade julklappar också, men de borde vara i tryggt förvar i förrådet. Snart är det bara två månader till jul...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ha o viri o Kryssa till stockholm.... från hesa vi for mån 18.10 o kom ti baka i går..men vi var heila familjen...

Koma ppå fb så får du si bilder ;-)

Annika S

Å & T sa...

Nee, int blir e na fb fö me int... :-) Såg du hadd lagt na på bloggen å. :-)