söndag 14 november 2010

Farsdag

En innehållsrik farsdag har vi haft här på Lilleberga idag. Lite för åtta i morse viskade W "nu ere morrne" och M var inte sen på att hänga på. Vi smög upp för att inte väcka T och tisslade och tasslade i köket. Nä, nu överdriver jag lite. Barnen for till Ws rum och bankade med leksaker och ropade och sjöng... Men hur som helst blev smörgåsar och kaffe klart och då blev det väckning av pappa i huset med egengjorda paket och kort från Madicken. Dagisbakade småkakor och klistrade kort. Otroligt hur de kan ha hunnit med att laga detta på dagis!!!

Senare blev det lite friserande och duschande förrän det blev dags att åka på turné. Ett stopp vid moffas där det överräcktes kort och likörkarameller och sedan styrdes kosan mot fammo och faffas där det vankades mat och kaffe med tårta. Tårtan bakade T här på dagen. Det var en mycket god, men kladdig tårta.

Barnen somnade ganska snabbt ikväll, men W har tydligen mera drömmar nu, för han var just vaken och rädd för grävmaskinen... Inte lätt att veta skillnad på dröm och verklighet.

Veckorna susar iväg utan att man hinner med varken vänner eller hushåll, men det är väl såhär det ska vara några år framöver. Sådär småningom blir det dags att börja julpynta här. Idag ringde jultomten, så han är bokad hit till Lilleberga ca 17.20 på julafton. Så vi har något att se fram emot.

2 kommentarer:

AH sa...

Ojdå, är jag för sent ute med att boka jultomten redan.
Ser att ni haft en bra farsdag.

Å & T sa...

Vi brukar alltid vara nästan för sent ute, men nu har vi fått tag i en bra tomte som har varit hit i två eller tre år nu... :-)