onsdag 26 januari 2011

Hemma dag...

Här är det hemmadagar som gäller nu. W har fått "magafari", så tvättmaskinen och torktumlaren går på högvarv med lakan, kuddar, täcken, pyjamas och kläder. Verkar ändå vara en lindrigare variant, för redan nu har W druckit en hel del saft och osmosal och även ätit pyttelite chips. Lite julmust har också farit ner. En panadol hamnade i magen också, då han var så sjuk i kroppen och var het.

Nu väntar jag bara på att M eller jag ska bli sjuka också. Hoppas vi slipper undan, men det skulle ju nog vara ett under om det var så.

T for till Turkiet igår, så vardagsrutinerna är rubbade från förr, men nu är det ännu värre. Annars går det helt bra, men det är hundarna som blir lidande. Som tur är har man goda grannar som ställer upp och en fammo som inte har bacillskräck. Hoppas planerna inte ändras för T, för det är helt tillräckligt lång tid till lördagkväll oberoende om vi är friska eller sjuka.

En sak som är positiv i alla fall är att jag fick ställa fram väckarklockan i två timmar då jag insåg att det inte blir något Madicken eller jobb idag.

Inga kommentarer: