torsdag 20 januari 2011

Bättre sent än aldrig

Uppdateringen på bloggen har lidit på grund av julstress, konfektabstinens, julefrid, julklappsöppning, leksaksletande, pulkaåkning, godisätning, lediga dagar, jobb, besök, vardag och fest. Men nu är det helt vanlig vardag med en liten stund ledig före gröten ska matas i hungriga barn.

Ett bevis på att vi har haft fullt upp är att det inte blev skickade några julkort i år... Så tack för julkorten ni som har skickat. Vi tar nya tag i nästa år, men publicerar här ett foto som eventuellt kunnat bli julkortet år 2010.



Julen kom och gick. Många julklappar, mycket god mat, konfekt, släkt och vänner.

Nyåret firades med goda grannar och med lika god trerätters middag. Både det inhemska och svenska nyåret skålades in med odrickbar champagne, men det är ju tanken som räknas.

Mellandagarna och fram till trettondagen var Madickenfria dagar, men turligt nog blev det snabbt dags för dagisdagar, för barnen behöver nog den stimulansen de får på dagis när de har blivit vana med den.

Året 2011 har hittills varit mest vardag med allt vad det innebär. Inne i veckorna har kvällarna gått åt att förbereda följande dag och på helgerna har klädtvätt och städande samt besök av och hos vänner prioriterats.

I helgen blir det dags för hjärtkontroll i Vasa. Vi är inte direkt oroliga, för W susar på och är oftast först i alla aktiviteter i dagis. Då vi frågat personalen om det märks att han har hjärtfel, så skrattar de bara och säger att man inte skulle tro att han har något fel på hjärtat. Förhoppningsvis får vi sluta med den vätskedrivande medicinen så W snart skulle få börja vara utan blöja.

Inkommande vecka blir en utmaning eftersom T åker utomlands och Å ska sköta ruljansen här hemma som ensamstående tvåbarns- och tvåhundsmor. Som tur är har vi goda grannar som lovat ställa upp som hund- eller barnvakt på kvällarna.

Vi ska tro att vardagen håller i sig, så det kanske blir lite oftare uppdaterat här på bloggen också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina tomtenissar! :)

/Maria & co