måndag 14 mars 2011

Social helg

Helgen som gick var en "dricka-kaffe-äta-mat-dricka-kaffe-umgås" helg. Bra så! Vi firade gambäfammo som fyllde 90 år på lördagen, på lördagskvällen blev vi bjudna på god mat av goda vänner och alla var trötta och nöjda då vi kom hem.

Dessutom inleddes lördagen kl. 06.40 här på Lilleberga av två barn som absolut inte var trötta mera. Så 8.35 var vi påväg till Halpa-Halli med teckningar till mumintävlingen där. Strax efter tio kom vi hem tillbaka och då hade vi hunnit besöka Prisma också och inhandlat lite kläder. Söndagen var lite mera trögstartad, med sovmorgon ända till 7... På eftermiddagen var vi till kusinernas på kaffe för att bara svänga in på Lilleberga för att äta lite förrän det bar iväg till småkusinernas där marsvin, hästar, lego och monstertruckspel var populära.

W har kommit på att han absolut vill ha ett marsvin och M hänger såklart på "jaag ååå". Då vi äntligen kom så långt så vi var och hälsade på marsvinen hos småkusinerna så var lego mycket roligare. Så få se om vi slipper undan den här gången.

Annat som är på gång är veterinärbesök för Edwin. Han har varit mysig och märkt revir uppe på andra våningen, så idag har han varit på ett inledande besök hos veterinären där urinvägsinfektion utesluts genom urinprov och blodprov för att sedan förhoppningsvis i slutet på veckan leda till kastrering. Hoppas det gör under med stänkandet...

På onsdag är den dags för kalas igen, dock inte 90 års kalas. Men ett år närmare 50. Grattis T! <3

Inga kommentarer: