tisdag 1 mars 2011

En månad

Ja, en månad har gått sedan senaste uppdatering. Det har varit en månad fylld av förkylningar och maginfluensor och allmänt dålig hälsa. Nu börjar vi vara i skick på nytt, så vi hoppas att mars är en bättre månad än februari. M har haft öroninflammation! Det är första gången någon i denna familj har haft örproblem, men även Å kände av öronen lite i samma veva som M, så det är väl nog bara att skylla på dunderförkylningen vi har haft. Turk-baciller som T släpade hem...

I februari har vi också hunnit fixa lite på Ms säng, men kvällarna är korta, så den är ganska långt ifrån klar, men förhoppningsvis hinner den bli klar förrän hennes nuvarande säng brakar ihop.

På jobbfronten är det ganska klimpigt. En har massor och den andra mindre, men båda har större och mindre problem att lösa. Varje dag är en utmaning, men det är ju så det ska vara... Men ibland känns knackkorvsradare vid Snellmans som ett ganska lockade arbete. Eller tändsticksplockare...

Framtiden för barnen har också varit på tapeten. Eftersom barnen nu är i Kållby i dagis, så är det ju inte så smart med tanke på framtida skolgång, för de kompisar barnen får vid Madicken är ju inte de som blir skolkompisar förrän i högstadiet. Så förhoppningsvis blir det flytt till Sandskutan i höst. Då får barnen dessutom skilda grupper med egna kompisar och stimuli enligt egen ålder. Viktigt för både M och W.

I helgen blev det skidåkning för första gången den här säsongen. Det var nog bara M och W som skidade, men bra så! W prövade dessutom att skrinna, men det var nog svårt.

Inkommande helg blir troligen ganska friluftsinspirerat om vädret håller i sig. En tur till fammo och faffas villa är inbokad och kanske en sväng till vänner ute på landet. Förhoppningsvis hinner vi måla lite på Ms säng också.

Inga kommentarer: