tisdag 24 maj 2011

Sjukstugan fortsätter

Ms förkylning är en seg sort. Hon hostar tills hon spyr och vaknar en miljon gånger per natt, vilket betyder att det inte är någon annan än W som sover på nätterna här. Det är inte så kul, men förhoppningsvis övergående. Å och T är ju nästintill läkare vid det här laget, så vi googlade lite och konstaterade att cocillana som blivit utskrivet åt W borde funka ganska bra på att dämpa Ms hosta, men eftersom det klart står i bipacksedeln att man ska konsultera sin läkare, så gjorde vi det, laglydiga medborgare som vi är... :-) Tack T för konsultationen.

Det kommer att bli läkartätt här inom några dagar. Idag kom nämligen kallelsen till Olle för hjärtkontroll, som kommer att ske på söndag. På måndag har W inbokat 5-års kontroll vid rådgivningen och vi har en telefontid på måndageftermiddag till barnpoli som ska skriva c-intyg till FPA åt W. Lite väl tätt, men efter det är det ju förbi ska vi hoppas.

Undras just vad vi ska hitta på i Vasa på söndag... Förslag någon?

I morgon blir det hemmadag för barnen ännu, men W får komma med till sjukhuset och ta ett EKG inför söndagen. Å offrar sin lunch till det besöket.. Beach 2011 behövs tänkas på... Eller så inte.

Ute blommar tulpaner i många olika färger. Misstänker det blir att ta in några i morgon för att kunna njuta av dem mera, för ska vi ha sjukstuga många dagar ännu, så hinner de blomma ut där ute.

Inga kommentarer: