onsdag 30 december 2009

Pärkministern M

Suck och stön... M är inne i en period för tillfället då hon ska undersöka allt med händerna. Säger man att hon ska låta något vara ler hon bara och fortsätter undersöka... Igår fick hon sönder en bordslampa i glas vilket resulterade i plåster på foten... Idag har hon haft sönder en julprydnad, en "boll med vatten i" som är som ett landskap där det snöar då man skakar den. Det blev ganska så vått i soffan... Annars är det julgransbollarna och julblommorna som fått sätta livet till den här veckan. Lite leksaker också, men det räknar vi inte på...

Tycker jag inte gör annat än säger nej och tar bort saker från M för tillfället... Suck... Blir snart att städa ut julen så kanske vi återgår till vardagen med mindre lockande prydnadssaker som är roliga att pilla på.

De sista dagarna i år har också inneburit utevistelse. Pulkorna har använts flitigt och snöskuttorna likaså...

Jaha, nu har M pillat på min stegräknare sålänge jag skrev det här inlägget... Tur att W är polis här och kommer och berättar vad lillasyster gör...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter exakt som hemma hos oss. Undrar hu många julgransbollar som gått sönder här..å för tillfället e granen oyntad från toppen o halvmeter neråt...o saknar typ barr på resten. Den åker ut i helgen! Men de ska va såhär nu..:)

Gott nytt år 2010!
kram från gänget på lottasvägen

Pia sa...

ja ack va he låter bekant... I år e första jul på fyra år som allt har fått vara i fred jär vi vårt. Så hav förtröstan :) Gott Nytt År till er!