torsdag 10 december 2009

Två veckor


Två veckor till julafton nu... Ute är det mörkt och kallt, men inte kan jag säga att det är vinter ändå... Lär ju bli kallare i helgen... Om en vecka är det dags för kontroll i Vasa. Få se då om allt ser bra ut ännu. W har suckat och stönat lite extra den senaste tiden, men vi ska hoppas att det bara är en effekt av den minskade revation, utan att det påverkar något annat. Lite spännande blir det nästa vecka, för nu på söndagen är det hans första dag utan revatio, som ska sänka lungtrycket...

Gjorde klart för sköterskan i Vasa att vi inte vill göra lungröntgen i Vasa efter vår kollision med personalen där för snart två år sedan. Det var ju då röntgensköterskan ropade och tryckte ner W då han var olycklig och grät... Å var höggravid så hon kunde inte vara med, så T var där ensam med W. Efter den händelsen blev Ws sjukhusrädsla värre. Som det ser ut nu behövs ingen lungröntgen tas den här gången, bara ekg och laboratorieprov. För att riktigt få tillräckligt av sjukhus såhär inför julen ska W också på sin årliga kontroll till barnpoli här vid Malmska på torsdagen.

Igår var vi på fysioterapi för första gången efter operationen. Fysioterapeuten var så nöjd med W så nästa jumppatimme blir efter sportlovet. Det enda hon kunde rekommendera var simning eftersom vi inte har besökt simhallen med barnen ännu. Kommer att bli intressant då vi kommer oss iväg på det.

I morgon ska Å, W och M till Kronoby på lunch och lekträff med goda vänner. Ska bli kul med lite luftombyte. I helgen blir det troligen pepparkaksbak och pepparkakshusmontering så lite julstämning ska vi väl få hit till Lilleberga också fastän tankarna allt som oftast går till familjen i föregående inlägg...

Julkorten och jultomten är båda beställda, så det är bara att vänta...

2 kommentarer:

Pia sa...

ska ni på fredan eller lördan på kontroll? Vi ska på lördan.Jär har vi å lite funderinga hur e nu månne ska sii ut.. Har viri lite extra flås men misstänker att vi får ta e liti lugnt me ti kör ner revatio jär..

Å & T sa...

På fridan... He e ju så billia medicin, så e gar ju no ti handel mang föpackninga åv e... :-)