söndag 19 juni 2011

Ny vecka på kommande

Söndagkväll. Idag har vi hunnit besöka nya matbutiken i nejden, vara på kalas, trotsa, bråka och lyfta ut M en sväng på trappan.

Trots, vilket uttjatat ord i småbarnsfamiljer, men ack så tröstande det är då man ser att andras barn också har mindre trevliga uppföranden ibland. Här tror jag vi ska skylla på att det snart är sommarlov. Det är något som spökar, eftersom barnen inte alls kan vara snälla med varandra eller med oss föräldrar. Hela tiden ska gränserna testas och tänjas, likaså vad man kan göra utan att bli tillsagd på skarpen.

Ena stunden är de små monster för att i nästa sekund vara världens sötaste gullungar. Det är inte lätt att vara förälder då det svänger så här, men det kan ju inte vara lätt att vara barn heller.

Hoppas midsommaren gör underverk då de får vara vid villan tillsammans med kusinerna och leka, leka, leka och leka. Förhoppningsvis sover de bättre vid villan också så de vaknar utsövda på morgnarna. W vaknade minst två timmar för tidigt i morse och det har märkts hela dagen.

Morgondagen inleds med jobb, sedan blir det stygnborttagning, eventuellt biblioteksbesök och vardagskväll. Hoppas veckan blir bättre än jag misstänker. Det är ju trots allt bara 4 dagar tills midsommar.

Inga kommentarer: