torsdag 18 juni 2009

Midsommar

Nu börjar de flesta väskor vara packade inför morgondagens färd mot villan i Kantlax. Vi ska övernatta där i åtminstone en natt har vi tänkt, kanske flera. Både W och M har ju nog sovit hemifrån förr, men lite spännande blir det nog i och med att det vid villan inte finns mörkläggningsgardiner och andra lyxprodukter som vi är vana vid. Förhoppningsvis söver havsluften så båda sover bra, för annars kan det hända att vår villavistelse inte blir så lång.

Underhållningen är iallafall räddad eftersom kusinerna samt moffa också kommer att vara där. Lite leksaker är också nedpackade ifall att kottdjur och stenar inte lockar så lång stund!

De vuxnas underhållning är räddad i och med maten... Grillkorv, grillkött, majskolvar, champinjoner, batat, nypotatis, sallad, gurka, tomat, paprika osv... Ifall någon ännu är hungrig efter detta frosseri så finns det kex, bullalängd och skorpor att ta till, för att inte tala om chips, dipp och godis! Förhoppningsvis kryddas hela kalaset med vackert väder och glada miner också!

Hoppas att ni också får en lugn och fridfull midsommar med mycket gott att äta och dricka!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas villavistelsen har varit skön!! Måste testa kommentera nu, så jag vet att det funkar sen "närdet blir allvar. (Dock mycket ovan att tänka på er och skriva på standradsvenska samtidit ;)
.svirvel

Anonym sa...

Nu blev jag hungrig ;-)

h. Magdalena