måndag 15 juni 2009

Lössläppt

Nu är det då dags att släppa bloggen "lös". Hoppas ni som läser inte direktlänkar till den här bloggen från era egna bloggar eller hemsidor, för det är ju ändå ganska mycket "privat" som kommer att dyka upp här i och med Ws operation. Vill att ni som är genuint intresserade av hur det går med W ska få veta allt snabbt och enkelt, men de som bara är nyfikna behöver inte snoka här... Detta betyder alltså inte att ni inte får nämna om bloggen eller att den på det sättet är hemlig, men ni vet alla hur det är i ankdammen! Ifall ni träffar någon som känner oss som inte har bloggadressen får ni såklart ge den eller om ni känner någon med liknande erfarenheter.

Kommentera gärna och mycket. Speciellt sen då vi är i Helsingfors kan en liten kommentar betyda så mycket! Hoppas ni får en bra sommar alla som läser bloggen!

Det senaste angående Ws operation är att den uppskjuten tills vidare.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vilken söt bild. Ville bara testa hur detta fungerar. Trevlig midsommar! Annika B.

Anonym sa...

Jag kommer att följa bloggen. Hoppas att hela familjen får en skön och avkopplande sommar. Kanske vi ses, eventuellt vid fammos och faffas sommarstuga.
Kram.
Maggi

Anonym sa...

Ja kommer också att följa bloggen..Hoppas ni har en trevlig midsommar med mycket skoj och bus, god mat och lite mygg och vackert väder!
Annette

Anonym sa...

Finemang dethär, bara jag lär mej så... Jag är ju inte riktigt tekniskt lagd :-) Men Hank får lär mej. Vi hörs både här och på trån.
Mimmi

Anonym sa...

Ville bara kika in, fin bild på ungarna!:)
/Maria

Rövarmamma sa...

Jepp. jag kommer att läsa varje ord - lit på he!

Inger sa...

hej, får dryft efter er när jag ser den fina bilden, ha en bra midsommar kram Inger

Magdalena sa...

Ha en trevlig midsommar (vädret till trots)!

Anonym sa...

Trevlig midsommar! Vilken fin bloggsida du har hunnit göra, mellan matlagning och blöjbyten! Vi håller tummarna här på gröna sidan i hålet i häcken. (Har rensat under häcken i dag, undrar hur många besök det blir till massören för det här?)I morgon blir det bilfärd norrut, ska på bröllop. Ha d bäst!/Kethen

tussimamman sa...

Vad bra! Fin sido å bussi båne!
Trevlig Midsommar!

sussi sa...

Hej på er! Vad stora barnen har blivit sen jag såg dem sist. Kommer att följa er och hoppas att allt går bra. Här löper livet på som vanligt med små blesyser här och var. Ha en riktig trevlig midsommar och hälsa alla.
Kram Sussi, Mika o Sven-Erik