torsdag 25 juni 2009

Nu har vi flyttat...

Nu har vi flyttat ladan som så länge har varit på "fel" ställe. Så nu kan vi fortsätta med vårt projekt "bakgård". Det är bara lite smått som vi ska göra där... Såga brädor till ved, flytta äppel- och päronträd, svarta vinbärsbuskarna och blåbärsbuskarna kommer troligen också få flytta, några lass matjord ska hämtas och bredas ut, gräsfrön ska sås.. Jaa, sådär i stora drag är det väl det vi ska göra i helgen... Nej, skämt åsido, vi har ju hela sommaren på oss åtminstone. *Tänker på reklamen om lotto eller liknande då gubben som vunnit högsta vinsten härmar sin chef och säger med tungan bakom nedre läppen: Du har ju hela helgen på dej! *




W var ganska fascinerad av "baddarn" som flyttade ladan. Med skräckblandad förtjusning satt han och tittade på då chauffören körde fram och tillbaka. Det var ingen liten hjullastare som flyttade ladan, så W vågade inte gå så nära ens då vi skulle fotografera honom.


Förhoppningsvis börjar det grönska lite bättre på taket nu då ladan inte står med ena sidan av taket mot solen och andra i skuggan. Vår dröm med vackert blommande tak är ganska långt ifrån förverkligad för tillfället. Den sida som har varit i skuggan är lite mossig och den sidan som har varit i solen är bara torr... Lite mera matjord och lite taklökar och liknande växter så är vi kanske lite närmare att förverkliga drömmen.
Ifall någon känner att de inte har något att göra i sommar är ni hjärtligt välkomna på trädgårdstalko hit till oss. Det finns något åt var och en att göra. Mat och kaffe bjuder vi på såklart!



1 kommentar:

Anonym sa...

Nej tack ... jag har nog här att göra....

men det blir nog säkert jätte bra då ni blir klara..eller blir man det någon gång egenligen?

Rasses mam