fredag 9 oktober 2009

Fredag

Dagens samtal av läkaren från Tammerfors var bara positivt. Alla blodvärden är bra och medicineringen fortsätter som förut ungefär. Härligt!

Dagen i övrigt har varit en helt bra dag. Vi har skruvat ihop en byrå till andra våningen och varit på visit till goda vänner. W har ätit bra idag och ville dessutom ha godis som efterrätt. Kvällens gröt är dock något i hästväg... Risflingsgröt med rivna morötter i... Jepp! Det skulle vara orange gröt ikväll. Man tager vad man haver.

Då vi kom hem från vår visit blev vi snåla på hamburgare och styrde kosan mot mäcken. W hade somnat och M satt och småsjöng så vi passade på. Vi kände oss som vilka ungdomar som helst då vi satt på parkeringen och tryckte i oss hamburgare. Några frågor dök dock upp sålänge vi åt. Varför envisas så många med att handla på fredagskvällarna då butiken är full? Varför har de barn/tonåringar som samlas vid mäcken på kvällen ryggväska med sig? Vad har de i väskorna? Har de inte varit hemma efter skolan eller har de varit på nån träning så de har ombyteskläder där? Eller är det helt enkelt inne med ryggväskor? Nån som vet?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Resan gick ju fint..o allt annat verkar gå hur bra som helst. Jaa, dedär dagens ungdomar ska man no int funder över...för då blir e no sömnlösa nätter innan man rett ut deras funderingar..:)

Ha de gott!
A-L

Rövarmamma sa...

Va glad jag blir! Om ni har tid at funder på folks handelsvanor å ungdomars väskor, ja tå betyder he at ni int har fullt upp at funder på allt medicinskt kring W, å he låter i min öror som at allt byri återga ti he vanliga å at ni har bra balans!

Anonym sa...

Va kul att höra att allt ser så bra ut! Och att ni orkar fundera på världsliga saker som ryggväskor :-) / Annika B