fredag 2 oktober 2009

Den stora tröttheten...

Den stora tröttheten har kommit för att stanna här på Lilleberga nu. All stress rinner av oss och vi får inte gjort något vettigt. Vi stiger upp, äter frukost, är ute, äter lunch, leker, äter middag, leker, äter kvällsmål och lägger barnen. Sen sitter vi på varsin soffa och stirrar tomt framför oss och slötittar på tv:n. Skulle vi inte veta orsaken skulle vi säkert söka läkarhjälp, för man kan inte vara såhär "saamaton" utan att det är något fel. Men nu vet vi ju att det är en reaktion på situationen.

W har fortsatt att trotsa och protestera idag också, men lite lugnare har det varit. Han ville t.o.m. fara till fammos idag, så han har inte blivit helt hemmakär ändå. I morgon blir det igen att fara ut med trampatraktorn och så blir det kanske blomlöksjakt på stan. Vi "behöver" mera tulpaner och sånt till vårens rabatter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror inte "den stora tröttheten" kommit för att stanna. Men i er situation är det naturligtvis helt förståeligt att ni är trötta. Vila och gör det ni känner för! Strunta i alla måsten!
Kram.
Maggi

Å & T sa...

Tack Maggi för de tröstande orden! Ska göra som du säger! Kram!

Virrmamman sa...

Hmmm...var no ti sök hjälp tå,fö såde siir dagana ut jär vi oss å.
Sjyna "saamattomia" e vi heila buntn...? :D ;)