söndag 4 oktober 2009

Slöa söndag

Inget särskilt har hänt idag egentligen. INR värdet var för lågt, så vi fick ringa till jourhavande barnläkare i Tammerfors för att få ändrat på doseringen, men det var inget desto mera dramatiskt. Annars har vi varit på friluftsdag som regnade bort, men legobyggande är inte fy skam heller.

Som kronan på verket kom fammo och faffa på besök ikväll, så då passade vi på att möblera om lite här. Har flyttat M i vårt gamla sovrum och vår säng till det rum där M sovit hittills. Inte blev det klart, men möblerna är flyttade i alla fall.

W har hittat aptiten igen, så även idag har han ätit bra fastän det är en kamp att få honom så långt att han faktist smakar på maten. Likaså är det med medicinen. Då han väl inser att han inte har något val så går det hur bra som helst att ta den.

I morgon blir det traktorkörning runt kvarteret igen, för idag har vi inte hunnit och så ska vi köpa blomlökar. Räcker bra som program för en dag. På kvällen blir det lekstund och kaffekalas hos farbror M och hans familj.

Nu blir det dags att försöka sova i "nya" sovrummet. Misstänker nog det ska gå bra. Med lite tur hinner jag släcka lampan förrän jag sover.

2 kommentarer:

Anonym sa...

no er e märklit tå allt verkar vara "hu normalt som helst" tå man läser bloggen :)
Int sku man ju tro at W va me om en verkligt storan operation fö minder än en måna san!

kram på er! och Lycklig Resa på torsdan, i all möjli bemärkelse!

.svirvel

Tinkle sa...

Kul att höra att allt verkar gå "normalt" och bra där hemma. Kramis