fredag 16 oktober 2009

Fredagsmys

Nu är det fredagsmys... Ser ni framför er då T klär på sig en brun mysoverall? Nej, inte fullt så ändå. Vi har varit ute med hundarna i regnet och efter det blev det bastu. Skönt att bada bastu efter sommaruppehållet. W har ju inte fått bada en månad efter operationen, så nu är det alltså mer än en månad sen den obehagliga dagen som blev så bra.

En bra vecka har vi haft. W och M har haft sina duster, men överlag har det gått ganska lugnt till här. Vänner har vi haft på besök flera gånger i veckan vilket alltid är trevligt. Annars skulle man inte kalla dem vänner, eller hur?

Allt som oftast säger W att vi ska ha det mysigt, så då är det dags att tända några ljus. Höstmörkret ute blir lite mindre mörkt då man har ljus som brinner och ibland även en brasa i kakelugnen.

Har lite svårt att samla mina tankar just nu eftersom de går till tösen som blev opererad i onsdags. Allt har gått enligt planerna där, men nu hade hon ont och svullnar... Hoppas det är bättre i morgon. Vi håller tummarna för det.

Blir snart dags att krypa till kojs. M somnade ganska tidigt ändå i kväll, så det gäller att inte nattsudda så man är helt slut i morgonbitti.

Inga kommentarer: