måndag 5 oktober 2009

Ny vecka

Ny vecka med nya utmaningar. Dagens utmaningar har varit medicintagning och monstersökande. Jepp, vi har monster här i huset. Både i skåpen och under leksakerna, men nu är de nerspolade i toaletten för ikväll. Få se om de dyker upp (ur toaletten) i morgonkväll igen, eller om det räcker med att vräka dem en gång.

Dagens inr var för lågt igen, så W och T fick åka till laboratoriet för vidare blodprov. Som tur var visade det högre värde, så W behövde inte få Klexane injektion. Marevandosen är höjd, så det återstår att se hur inr reagerar på det i morgon.

På torsdagen blir det tågresa till Tammerfors då. W blev eld och lågor då vi först berättade det, men nu mot kvällen var entusiasmen som bortblåst. Nå, det är ju bara till Tammerfors, så vi ska väl få tiden att gå hur som helst. Nån som har tips på bra färdkost som går att äta på tåget utan att för den skull vara helt näringsfattig. Gärna ganska fettfritt får det vara...

Blomlökar blev inhandlade idag, men vädret tillät ingen plantering. Kanske i morgon...

2 kommentarer:

Anonym sa...

tips på färdkost:
"plättbrö me nating i" som I sku kall dehä :)
Alltså t.ex. lapp-tunnbrö rullar me riven morot, broilerfilé biff (ele e he fö feit?). Man böv ju int lägg na smör. Om man vill (W tycker ju om krydda mat) så kan man lägg na sånde 10% örtost/ creme bonjour...
Bara man int lagar innehålli i allt fö små betar (int hackad gurka, utan gurkstavar) så falder e int ur helder tå man äter.

he vart langan kommentar he.
sköit om er!

.svirvel

Å & T sa...

Tack fö tipsi! :-)