lördag 26 september 2009

Lördag

Idag har det varit en helt okej dag igen. Ny lungröntgen som var "erinomainen", så W har susat på i korridoren med en traktor man kan sitta på.

Han har ätit och druckit helt okej idag också, fastän han enligt målsättningarna äter och dricker för lite, men för att vara W äter han duktigt. Medicintagandet har gått bättre idag. Visst har han försökt protester, men ändå ganska snabbt insett att det är lika bra att ta medicinen, för annars hinner han inte vara i lekrummet.

I morgon är troligtvis en lugn dag också. Eventuellt lungröntgen kan jag tro, eller så blir det först på måndag. Då blir det troligtvis hela köret med hjärtultra, ekg, blodtryck, labbprov (som varje dag har tagits två gånger hittills), lungröntgen, läkargranskning... Högst antagligen får vi besök av dietisten då också, för svaren på chylusproven har inte ännu kommit, men troligen är det nog det W har... Fettfri kost i en månad då... Och en massa annat han inte får äta. Har försökt googla men har inte hittat nåt bra ännu. Lär finnas en olja på apoteket (mtb-olja tror jag) som man kan använda som matolja, men den tål bara 160 grader så...

Så är det nån som har recept att dela med sig med fettfrikost är det bara att säga till. Håller förstås tummarna för att det inte är chylus för det skulle vara så mycket enklare att inte behöva tänka så mycket på matlagandet då man kommer hem.

Blir en tidig natt här tror jag. M har redan somnat, så jag tror jag lägger mej bredvid henne och läser en stund tills T kommer från sjukhuset. Har annars börjat packa sådär smått... Bara smutskläder, men ändå!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

oj, fettfri kost ...*tänker*... Det "går ju inte" att göra vanlig mat helt fettfri, så det skulle alltså gälla att helt tänka om. *tummar för at det inte är det där chillus, ele va d hette ;)*
.svirvel

Anonym sa...

http://www.fatfree.com/recipes/

Bara ja lägger hid dehä länken nu, så behöver du säkert int a na san!

.svirvel