lördag 19 september 2009

Lördag

Idag var W trött och ledsen då jag kom till sjukhuset. Han hade just fått en spruta med blodförtunnande, så det var inte alls roligt. Sen åt han lite jogurt och flingor, men ingen mängd att tala om.

Alla värden är bra och de börjar hota med att flytta honom till avdelningen. Troligtvis inte ännu idag eftersom de har många patienter på avdelningen nu, men kanske i morgon. Hoppas själva på att det blir tidigast i morgon, för som vi tidigare konstaterat är det bra att han är på intensiven för där är övervakningen betydligt större.

Morfinliknande medicinen hade de slutat med under natten. Eller han får morfin vid behov men inte hela tiden som tidigare. Inga större abstinensbesvär har han haft ännu, vilket är bra.

Här kommer ett foto på W då han just har börjat äta. Kolla in byxorna! Han har blivit en riktig "stadilainen"!



4 kommentarer:

Mimmi o Hank sa...

Fin bild av W och T. H här hos oss tycker synd om W med de rosa byxorna :) Förstår att han blir lite grinig av sprutan, de svider som attan, hur länge beror på var och hur dom pickat. Ja iallafall Klexane gör det, fast kanske jag bara är pito :) Ha en bra dag!

Å & T sa...

Det är just klexane han får... I benet...

Anonym sa...

trött men tillfreds ser han ut, W. tänk at det inte syns destomer vad han varit med om - han ser ju ändå "pigg o frisk" ut i ansiktet! det måste ju vara positivt.
Får 3 åringar lugnande då de måsta hållas i sängen? Eller är han ännu så pass trött efter ingreppet at det går bra? Man måste ju fråga, när man inte har en aning.
.svirvel

Å & T sa...

Hittills har morfinet hållt honom avtrubbad, men en sköterska berättade att de ofta får ta till pakkopaita för att barnen inte ska dra löst slangar å sånt. Men W är ju lugn annars också...