tisdag 22 september 2009

Skitarg

Jaa, det är precis vad jag är för tillfället! Vi har ju flera dagar försökt föreslå lavemang åt W så hans mage skulle kunna komma igång på riktigt. Otaliga gånger har vi försökt påpeka att vi inte vill att han ska bli rädd för att kakka då det tar sjukt. Men tydligen har de inte gått ända fram. I natt hade de gett microlax då och det resulterade i att han kakkade små "harapäälor" som var skarpa. Inget mjukt bajs där inte... Detta trots att de har envisats med att ge levolac åt honom i flera dagar. Upprepade gånger har vi frågat om levolac nog löser upp de redan skarpa "päälorna" och lika många gånger har vi fått jakande svar. Varför är det då inte något mjukt bajs med fastän de har gett levolac och nu microlax?

Jag blir så arg då de inte riktigt orkar höra på "en dum mamma som tror hon vet något". En sköterska var helt förvånad då jag sa att W aldrig har haft hård mage och att vi inte har använt oss av levolac eller andra mjukgörande medel åt honom. Suck och stön.

Nå, han borde få flytta till vanliga avdelningen idag nu, bara de inte hakar upp sig på att han spydde upp gröten i morse. Detta är jag säker på att beror på att tarmarna är fulla av skit... Skulle de ha gett lavemang, helst koksalt eller "sockerlavemang", då vi första gången bad om det så skulle han troligen ätit bättre också.

Igårkväll sov han ju hela besökstiden, så ingen gröt blev matad åt honom då... Nå, i natt har han varit vaken och "känkkäränkkä" utan att få äta något! Mera medicin bara! SUCK!!! Undrar varför han äter så dåligt? Kanske för att han inte får nån mat? Nå, det är kanske att vara lite elak, men de är nog inte så bra på att tas med småtrotsiga treåringar som helst vill att mamma eller pappa ska mata...

Nu blir det att fara och byta blöja på det barnet som inte har förstoppning! Vi ska hoppas vi får goda nyheter då vi ringer till teho här om en stund för att kolla om W blir flyttad eller inte.

3 kommentarer:

Mimmi o Hank sa...

He e no ba ti sta på edä fö ibland veit no mamma och pappa o. Ger dom bara Levolac åt morfintarmar? Ingen Laxoberon eller liknande? Samtidigt är det skönt att höra att han orkar tintta lite ;)

Å & T sa...

Bara levolac efter påtryckningar från oss... Lika som reladrops efter flera dagars antibiotika... Nå, vi ska tro det blir bra nu!

Rövarmamma sa...

Ack, ja som ha tänkt skriv at de verkar såå dukti! Men, ofta e de tyvärr så att ju mer specialisera personaln ir så desto minder bryr de se om toki vardagli saker som tarmtömning...ack ack. Ha sku ha måsta få Movicol heila tiin. Men no reider du åv ede no, sta på de!