tisdag 29 september 2009

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Golvvärmen är uppskruvad, alla är duschade och barnen sover. Några väskor är ouppackade ännu, men det mesta är faktist redan uppackat.

Hemresan gick än en gång över förväntan. Vi stannade i Härmä för att hämta något att dricka, annars körde vi i ett kör! Slå det om ni kan! Ena veckan kör man ner i ett kör med två barn under 3,5 år i bilen, sen opereras ett av barnen och om ca två veckor kör man upp tillbaka de nästan 500 kilometrarna i ett kör! Kan inte säga annat än att vi har duktiga barn.

Misstänker att morgondagen blir en lekdag här. W kommer knappast att ha lust med något annat än att leka ute och leka inne. Förhoppningsvis går ätandet bättre i morgon, för idag har det som sagt inte varit så stort matintag för honom.

Nu blir det snart att krypa till kojs och njuta av egna sängen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad kul att höra att ni är hemma igen. Måste kännas skönt! Lycka till nu med dieter och annat ;-) Kramis

Anonym sa...

Hej, roligt höra ni är hemma igen! Duktiga barn du har, vi brukar int ens hinna till Bennäs innan första slagsmålet är igång... Annika B

Anonym sa...

Imponerad av era barn faktiskt, å va roligt att ni är hemma igen o allt har gått super. Konstatera här just att jag tycker dehär två veckorna har gått så fort, fast för er känns det säkert som en evighet...
Ha de bra o njut! kram A-L

Anonym sa...

Väälkomin heim!:) Janå jär klarar int J åv att sita na läng i biln, åtminstone int om han måst sita sjölv tär bak... Mitt senast "körrekord" va av å an ti Haparanda med start 08 å hemkomst (med flera fulla kassar) kl.20, men tå va bara jag å syrran i biln.;)
Sköit om er!
/Maria & co