måndag 14 september 2009

Måndag

Idag har W varit världens duktigaste kille igen... Dagen har gått ut på förundersökningar inför operationen. Ekg, blodtrycksmätning, saturationsmätning, blodprov, längd, vikt, hjärtultraljud, lungröntgen, läkarundersökning av avdelningsläkaren, besök av lektanten som berättade vad som händer före operationen, kirurgsamtal... Däremellan gråt och lite tandagnissel samt lunch.

En lång dag med mycket program som belönades med en stund i sandlådan och makaroner till mat. Sen bar det av till butiken för att inhandla lite mera mat. Återstående program ikväll: Dusch, kvällsmat och godisätning.

Inför morgondagen förberedde kirurgen oss på att vi knappast kommer att få operationstid, för W är tredje patienten i tur och de har fullt på intensiven. Som tur är behöver vi inte stressa iväg i morgonbitti till avdelningen utan W får äta en jogurt i morgon kl. 8 och sen efter 9 ska vi ringa till avdelningen för att kolla hur det blir med operationen. Om det inte blir operation så blir det shopping och sandlådslekar.

Dagens goda gärning gjorde vi i morse då vi träffade en pappa här på gården som hade sin lilla bebis som har HLHS på hjärtintensiven. Han blev positivare och alldeles rörd då vi berättade att W också har HLHS och att han mår så här pass bra som han gör. Skönt att kunna hjälpa någon bara genom att finnas till.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att läsa att det går bra där! Hoppas att inte väntan blir alltför lång denhär veckan.. Blir att följa med här hur det blir med operationen mm. Kämpa på!
Hälsa båda barnen från oss!/Johan och Tilde.

Anonym sa...

Vi har oxå varit hos doktorn samt rådgivningstanten idag! Nåja, blev ju som vanligt lite klagomål på J:s vikt men det är vi ju vana med vid dethär laget... Beslutet att byta rådg.stant till moster C som börjat jobba igen, passade dock J utmärkt! Håll ut där nere i huvudstaden!
/Maria & co

Anonym sa...

Dagen verkar ju ha gått superbra för er. Hälsa W att vi tycker han e jätteduktig!!

kramar från A-L & co

Anonym sa...

Hej! Har tänkt på er heila dán å hu ni har e tid!! Becka å ja knäppt händre fö W å er allihop... men Becka ho klappa mest i händre...:) he va säkert he at o heja på så att allt ska lyckas ti 100%!!! Vi tänkä på er å så sänder vi jättemyki varma kramizar ti er allihop!! Nati, nati!! M,J & R

Anonym sa...

Hej!
Tänker på er alla en dag som denna.
Kämpe Walter är ju så duktig.
Vi väntar att snart få se glada killen köra runt kvarteret med sin traktor.
Kramar från oss! Malin, Patrik, Albin o Theo

Anonym sa...

Vad duktig W är. Kämpa på! Tänker på er! Stor kram, Sara

Å & T sa...

Tack allihopa! Fortsätt lika!