måndag 21 september 2009

Måndag

Päronen blev ingen succé tyvärr, men lite lunch åt W ändå och yttepyttelite kvällsmat. Ingen gröt ikväll heller för W sov hela tiden T var där.

Det blir eventuellt flytt till avdelningen i morgon, om allt fortsätter framåt. De har slutat med kvävoxiden och sänkt extrasyre och morfinliknande medicinen minskas hela tiden. Ibland säger W att han har sjukt, men det verkar vara mest abstinens blandat med lite olustig känsla som i sin tur beror på att han har legat istill så pass länge nu och på att han inte har kakkat ordentligt sen operationen ännu. Har försökt pusha på så att de skulle ge honom lavemang, men det är tydligen onödigt i deras ögon. Själv anser vi att det skulle vara bättre med lavemang så han inte behöver bli rädd för att kakka, då det tar så sjukt... Nå, i morgon kommer jag troligen att kräva att de lägger lavemang om det inte har lossnat då.

Ikväll har W stått i sängen en stund. Han stod lutad uppefter mej, men ändå var han uppe på två ben. Troligen var det nästan för tungt då han verkar ha sovit mer eller mindre sedan dess.

Nya tag i morgon!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kramar o varma tankar! Skyddsänglar o vakthundar kommer med till avdelningen :)
.svirvel