fredag 18 september 2009

Fredag

Dagarna går fastän tiden verkar stå stilla. Idag har W sovit mycket och då han har varit vaken har han varit på ganska bra humör. Ätit både lunch och middag utan större problem. Druckit bra. Ena dränet har de dragit idag, så nu är det två kvar.

Tills i morgon ska de försöka få nertrappat morfinliknande medicinen, så det går nog framåt. Lite sjuk är han nog då man flyttar på honom, men konstigt skulle det ju vara annars. Inte är han ju alls van att ligga flera dagar i sträck, så redan med det blir man ju sjuk i kroppen. För att inte tala om operationssåret.

Jag var annars tvungen att kika lite försiktigt innanför Ws skjorta idag och såret ser förvånansvärt bra läkt ut redan nu. Ingen rodnad runt eller annars blodigt och läbbigt, utan snyggt broderat. Kan nästan tro att kirurgen syr korsstygnstavlor på fritiden.

I morgon ska Å och M fara ut på äventyr om det går enligt planerna. Ut i Sibbo skärgård styr vi kosan nångång på dagen. M behöver lite miljöombyte och behöver slippa nånstans där hon kan springa ganska fritt. Här på mäckenhusets gårdsplan går det förstås, men snabbt bli gungan och sandlådan här tråkiga.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Låter bra.
Hoppas ni får en riktigt avkopplande dag i morgon. Det behöver ni.
Ni är naturligtvis med i mina tankar också. Följer med bloggen kontinuerligt.
Kram.
Maggi

Anonym sa...

Fint me goda nyheter. Ha en riktit bra dag imåron!
Kicko

Anonym sa...

Allt rullar på fint där tycker jag! Ha en skön helg och sköt om er alla,
kram från
Maria & co

Anonym sa...

Va bra det går för er..och njut om ni slipper ut i skärgården en sväng. Skönt säkert att få "rensa tankarna" lite och få annat än sjukhusmiljö mellan varven. W är så duktig, fortsätter det såhär bra slipper ni säkert hem snabbt...

skön helg!
A-L & co

Virrmamman sa...

Ha en bra dag i Sibbo skärgård. :)

Anonym sa...

Oj va bra e låter!! Hoppas att e fortsätter i samma takt! :)
Annette

Anonym sa...

Gomorron från ett blåsigt o småregnit Österbotten. Hoppas att vädergudarna är med er där nere o att ni får en fin dag i dag i Sibbo.Klart att lilla M beöver en lugn spring dag med mamma.
Hoppas att natten har varit lugn för W o att det forsätter framåt i samma takt.
AnnikaS