torsdag 17 september 2009

Torsdag



Här är foto på hur W såg ut vid tretiden igår.

På kvällen då T var där hade W orkat sätta sig upp en stund, men efter det behövdes lite extra smärtstillande eftersom W själv sa att det tog lite "pipit".

Natten hade varit lugn och W hade frågat efter broccoli men fått chips i stället. Undrar om sköterskorna tyckte att W är lite udda då han vill ha broccoli då de frågar vad han vill ha att äta?

Vi har alla haft en ganska lugn natt och Ms snorande är troligen av ena hörntanden, för just nu tuggar hon på täcket och Ts arm.

Enda molnet på himlen för tillfället är att välten är försvunnen. W hittade en vält vid biltema i tisdags, en likadan han haft förr, som han höll i handen då han fördes till operationssalen. Sedan dess är den försvunnen. Sköterskorna har sökt den i operationssalen och på avdelningarna, men inget resultat ännu. Eller jo, de hittade en vält, men den var gul, inte orange! Få se ännu ifall städerskan har hittat den. Om inte, blir det nog att fara en vända till biltema igen.

Nu blir det matshopping som nästa här. Kylskåpet har en tendens att tömmas här. Sen blir det en vända till sjukhuset för att se vad W har hittat på sen sist.

8 kommentarer:

Annika B sa...

Nämen lilla vän vad han ser lugn och söt ut trots alla sladdar och mackapärer. Jag blir så rörd av allt vad du skriver så jag kämpar med tårarna i jobbet varje gång, hoppas bara ingen kund kommer in genom dörren. Broccoli ... :)
/ Annika B.

Virrmamman sa...

Nå he finns jo fleir vältar i boode som tur !!! :)
Hoppas di byri server na broccoli vi "restaurangen" snart... ;-)
Annos lovar ja ti kok en storan kastrull me broccoli tilla a komber heim !!! :D

Tinkle sa...

Vilken sund ung man! Broccoli! Tror nog sköterskorna drog lite på munnen. Underbar kille!

Anonym sa...

Du lilla rara W vad duktig du är... Roligt att allt gått så bra. Inte illa att fråga efter broccoli då man får önska sig vad man vill :-) Ha det bra! Ta hand om varandra. Vi följer med! Hälsn. M.Nordling

Anonym sa...

Blir så glad att hör att e ha gått såde bra! W e no en rikti superkille :)

Tur att M int blev förkyld, bättre på alla sätt med en ny tand. Hälsa W och M så mycket från oss!

Längtar efter att få krama om W sen när ni kommer hem..

Johan och Tilde

Mimmi o Hank sa...

Det är så skönt att höra att W är 'som vanligt'. Jag tvivlar på att dom fått det specifika önskemålet förut :) Det har blivit många turer på datorn dennna vecka. Om vi varit borta så kollar jag genast vi kommit hem, om du skrivit nåt nytt, och det är många andra som gör samma ser jag. Tänk vad mångas hjärtan W har rört sen han föddes.

Rövarmamma sa...

Följer me tillstånde jär från arbeiti, vilket fint foto ni har, sir int na lidand ut helder fast e var så när bakett. Ita meri broccoli ba så a får krafte tibak! :-)

Anonym sa...

Har varit bort hela dan så jag ha int hunnit läsa hur det går förrän nu. E så jätteglad att läsa hur bra det går för er, rörande läsning. W är så otroligt duktig!! å broccoli...den va bra!:)

kramiz A-L & co