tisdag 22 september 2009

Superdag!

Från att dagen började dåligt har det bara blivit bättre. W har ätit ordentligt, tagit sin medicin efter lite protester, kakkat, lekt och varit på superbra humör! Månne en viss M hade med saken att göra? Tack!

Ett jättestort paket som får W att först bli lite fundersam, men sedan glad!



Leka, leka, gräva, lasta... Tänk att W själv satte sig upp flera gånger! Igår orkade han bara sitta en liten stund förrän det var aj, aj, oj, oj. Idag satt han minst tre timmar med endast små pauser emellan.



Här syns även det fina operationsärret. Inte många som kan tro att det är mindre än en vecka sen operationen!



Stilstudie på parkering!



I morgon blir det fortsatta besök, för då kommer mobbo. I övermorgon lär fammo och faffa vara på intågande, så för tillfället går det bra att vara här! M tycker det är tråkigt allt som oftast, men vi ska tro att W tillfrisknar snabbt nu med så här mycket besök, så vi snart får börja städa här på mäckenhuset.

T fick inte vara över natten på sjukhuset inatt, för W är på tehovalvonta i natt, men han somnade snällt efter jogurt och medicin.

11 kommentarer:

Virrmamman sa...

Finemang ! :D
W ser så glad o nöjd ut... :)

Anonym sa...

Vilken kul läsning! Jag är så glad för er skull att det gått/går så bra! Annika B.

Anonym sa...

Jag fortsätter... ni kommer att ha bilen full med leksaker när ni far hem :) Annika B.

Anonym sa...

Finemang seir ja bara! Vi ska tro att e böri ga undan nu tå e blir liti friari ti böri rör på se, he brukar ju göra susen iaf :)
Pia

Tinkle sa...

Vad kul att det verkar gå så bra och att W ser så glad och go ut. Hade tänkt titta in imorgon men det kanske är onödigt då fammo och faffa kommer. De är nog mycket roligare än jag. Men jag tänker på er - ofta. Kramis

Anonym sa...

Oj vad goda nyheter o kul läsning.
Vad nöjd han ser ut.

Annika S

Anonym sa...

Vilka underbara bilder! Och helt fantastiskt hur bra allting går framåt.
Stoooooor kram till er alla.
Maggi

Anonym sa...

Du har kul humor i dina texter! Fast måste medge att jag tänkte få cellskräck när du skrev om att ni varit och irrat i tunnlarna i källaren...*blandade känslor*...flashback...Glädjande att läsa att det går fantasiskt bra framåt! Kanske ni får köpa bilsläp från Hesa så ni får med er alla traktorer :)Fortfarande är vi med i tanken! Kramar Kethen

Anonym sa...

Vad roligt att W mår så bra och att allt går framåt. Besök gör gott, speciellt då man får stora och fina paket. Här på gränden har vi varit lite krassliga med feber och magafari. Tur tå int he smittar na via datorn! Sköt om er! H.fam.Nordling

Anonym sa...

Vilken liten piggelin-kille på bilderna!:)
/Maria & co

Å & T sa...

Tinkle - kom bara! Alltid kul med omväxling!

Nordlings - Tur att e int smittar via datorn jåå! Kry på er!

Kram på er andra! :-)